AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kolye almak

Kahve falında kendine kolye almak

Kahve falında kendine kolye almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kendine kolye almak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Kahve falında kolye ve bileklik görmek aynı karşılığı alamayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında inci kolye ve bilezik görmek başarıları ile tanınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalp kolye görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzük ve kolye bulmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kolye düşürmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında çelik kolye görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kolye takmak amaçlarına ulaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir