AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp kolye görmek

Kahve falında kalp kolye görmek

Kahve falında kalp kolye görmek işlerinin gerileyeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kalp kolye gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kalp kolye takmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli kolye almak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalpli kolye takmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yeni işlere atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir