AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, daha güçlü hale geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kısmetlerin artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında altın kolye kaybetmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek o kişiye zararının dokunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında kolyeyi kaybetmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kolye kaybetmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında kolye ucu kaybetmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye çıkarmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış altın kolye görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kolye yemek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir