AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kızmak

Kahve falında kendine kızmak

Kahve falında kendine kızmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kızmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kızdan çıkma teklifi almak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kızdırmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kızdan korkmak üzüntülerini bölüşeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin kızdığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bana kızdığını görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasına kızmak makamının ve itibarının yükseleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir