AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kızdığını görmek

Kahve falında annesinin kızdığını görmek

Kahve falında annesinin kızdığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kazancının günden güne azalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin kızdığını gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında annemin kızdığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye kızdığını görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babaya kızmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Kahve falında annenin kızdığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye kızmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında anne kızdığını görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneye kızmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir