AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine bıçak saplamak

Kahve falında kendine bıçak saplamak

Kahve falında kendine bıçak saplamak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, hem eğleneceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, ağız tadının kaçacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında bıçağı toprağa saplamak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine bıçak saplamak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak saplamak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbine bıçak saplamak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir