AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlık giydiğini görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor nişanlık giymek malların artacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nişanlık giydiğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir