AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik üstünde kan gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Kahve falında gelinliğin üstünde kan görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet üstünde kan görmek hayırlı haberler alacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde kan görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi üstünde kan görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde kan görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstünde kan görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir