AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tavşanını görmek

Kahve falında kendi tavşanını görmek

Kahve falında kendi tavşanını görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kendi tavşanını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavşan sürüsü görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında oturan tavşan görmek sohbetinin bozulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan tutup bırakmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan kurtarmak tamamen içine kapanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde tavşan beslemek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir