AnaSayfa / Genel / Kahve falında at sütü sağmak

Kahve falında at sütü sağmak

Kahve falında at sütü sağmak hastalıkların şifa bulacağına, kazancın günden güne artacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında at sütü sağmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında attan süt sağmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında at sütü sağmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında atın sütünü sağmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin sütünü sağmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt sağmak belalı kimselerle karşılaşacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulur.

Kahve falında koyundan süt sağdığını görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinden süt sağmak kazançların artacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına tabir olunur.

Kahve falında manda sütü sağmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir