AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvandan süt sağmak

Kahve falında hayvandan süt sağmak

Kahve falında hayvandan süt sağmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, onurlu bir hayat süreceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında hayvandan süt sağmak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında hayvandan süt sağmak zayıflayacağına, asık yüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inekten süt sağmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt sağmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sütü sağmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret eder.

Kahve falında manda sütü sağmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir