AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını beyaz görmek

Kahve falında kendi saçını beyaz görmek

Kahve falında kendi saçını beyaz görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, hayallerinin söneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını beyaz gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında saçları beyazlamış adam görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçlar görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını beyaz saçlı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçında beyaz bit görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, korkularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saçların beyazlaması sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir