AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçlar görmek

Kahve falında beyaz saçlar görmek

Kahve falında beyaz saçlar görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerin bozulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlar gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanın ya da belli yeteneklerinizi paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün saçlarını beyaz görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saçlı bir erkek görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir