AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nefsini görmek

Kahve falında kendi nefsini görmek

Kahve falında kendi nefsini görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ticarette başarılı olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında kendi nefsini gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Kahve falında münker nekir görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında neptün gezegeni görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında ganj nehrini görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ne istersen onu görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendi nefsini görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ren nehri görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehrin içinde yürümek geçim derdi yaşayacağına, saadete ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir