AnaSayfa / Genel / Kahve falında ne istersen onu görmek

Kahve falında ne istersen onu görmek

Kahve falında ne istersen onu görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ne istersen onu gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında ne istersen onu görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini para isterken görmek işlerine verimin hâkim olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tuna nehri görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Kahve falında nescafe içmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Kahve falında aras nehrini görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında münker nekiri görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında nebe suresini okuduğunu görmek statü atlayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında nergiz toplamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir