AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek

Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek

Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını kazarken gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini mezar kazarken görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mezar kazarken görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Kahve falında araba kazası yapmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında araba kazası ve kan görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs kazası geçirmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir