AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mezar kazarken görmek

Kahve falında kendini mezar kazarken görmek

Kahve falında kendini mezar kazarken görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ancak yılmayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, amacına ulaşabileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mezar kazarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek çok zor durumlara düşeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mezar kazarken görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini mezar kazarken görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kazayla kedi öldürmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişiye hep umut olacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında adam öldürmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, şen kahkahalar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kazada öldüğünü görmek dertlerinden kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ambulans kazası görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Kahve falında araba kazası yapan birini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir