AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını hazırlamak

Kahve falında kendi mezarını hazırlamak

Kahve falında kendi mezarını hazırlamak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, şeref ve rütbeye, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını hazırlamak gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kendi mezarını hazırlamak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında mezar hazırlamak gittiği yolda muvaffak olacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davetiye hazırlamak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine kahvaltı hazırlamak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda hazırlamak işinde aranan biri haline geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta hazırlamak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına yemek hazırlamak çok büyük ses getireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir