AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta hazırlamak

Kahve falında pasta hazırlamak

Kahve falında pasta hazırlamak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında pasta hazırlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Kahve falında pasta hazırlamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet eder.

Kahve falında pasta börek hazırlamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin evi hazırlamak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun içi hazırlamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşa kahvaltı hazırlamak amacına ulaşacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye paketi hazırlamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köfte hazırlamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir