AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar hazırlamak

Kahve falında mezar hazırlamak

Kahve falında mezar hazırlamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar hazırlamak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında kendi mezarını hazırlamak hayallerin yarıda kalacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mezar hazırlamak iş konusunda kısmetin açılacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun hazırlamak elinin de bollaşacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Kahve falında kahvaltı hazırlamak hedeflerin gerçekleşeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvaltı hazırladığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında deprem çantası hazırlamak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve hazırlamak gülmek suretiyle şifa bulacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir