AnaSayfa / Genel / Kahve falında davetiye hazırlamak

Kahve falında davetiye hazırlamak

Kahve falında davetiye hazırlamak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, söz sahibi olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında davetiye hazırlamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında davetiye hazırlamak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün davetiyesi hazırlamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi davetiyeni görmek zenginliğinin artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi nişan davetiyesi görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, tatsız haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında kendi nişan davetiyesini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında nikah davetiye görmek onun yolundan ayrılmayacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi düğün davetiyemi görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir