AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kanını emmek

Kahve falında kendi kanını emmek

Kahve falında kendi kanını emmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kanını emmek gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Kahve falında birinin kanını emmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kanı emmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kanını emmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin memesini emmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan göğsü emmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kendini emmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işaret eder.

Kahve falında memeden süt emmek aile bireylerinin arasının açılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında zehir emmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir