AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın yarılmasını görmek

Kahve falında kafanın yarılmasını görmek

Kahve falında kafanın yarılmasını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, onların kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın yarılmasını gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında kafanın yarıldığını görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarılmasını görmek kazancın günden güne düşeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafa yarıldığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kafa yarılmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek yeni bir ortama girileceğine, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yarılmış kafa görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir