AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe görmek

Kahve falında kabe görmek

Kahve falında kabe görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kabede zikir etmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında güveç kabı görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek kapması görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe içini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında yoğurt kabı görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kabenin anahtarını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir