AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi muazzamayı görmek

Kahve falında kabeyi muazzamayı görmek

Kahve falında kabeyi muazzamayı görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kabeyi muazzamayı gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Kahve falında kabeyi muazzamayı görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Kahve falında kabe imamını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kap yıkamak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi küçülmüş görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapri pantolon görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında gözlük kabı görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir