AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek kabı görmek

Kahve falında yemek kabı görmek

Kahve falında yemek kabı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek kabı gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabede yemek yemek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işarettir.

Kahve falında yemek kabı görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede hurma yemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır kapta yemek yemek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, önün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe hurması yemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kabeyi sular altında görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmak kötülüklere gözünü kapatmaya, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir