AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi karlı görmek

Kahve falında kabeyi karlı görmek

Kahve falında kabeyi karlı görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeyi karlı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede kar görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında karla kaplı yol görmek bunalımlı günler geçirileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında karla kaplı dağ görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeyi karlı görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir