AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yeşil gözlü görmek

Kahve falında başkasını yeşil gözlü görmek

Kahve falında başkasını yeşil gözlü görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir