AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü köpek görmek

Kahve falında yeşil gözlü köpek görmek

Kahve falında yeşil gözlü köpek görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü köpek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil gözlü köpek görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri kırmızı köpek görmek sözlerinden çıkmayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlü köpek görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıhhat ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri olmayan köpek görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Kahve falında üç gözlü köpek görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında köpek gözü görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir