AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yeşil gözlü görmek

Kahve falında birini yeşil gözlü görmek

Kahve falında birini yeşil gözlü görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Kahve falında yeşil gözlü erkek görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bayan görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil göz görmek borçları varsa ödeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bir bebek görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir