AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü bebek görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bebek görmek bir bebek sahibi olunacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek hayat daha olumlu bakılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir