AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk göz görmek

Kahve falında yeşil renk göz görmek

Kahve falında yeşil renk göz görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk göz gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk göz görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Kahve falında renkli gözlü erkek çocuğu görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine inanılır.

Kahve falında gözlerini renkli görmek saygının hiç eksik olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında renkli gözlü erkek bebek görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında farklı renkte göz görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir