AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gelinliğini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kendi gelinliğini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kendi gelinliğini başkasının giydiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gelinliğini başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini görmek sorunlarının son bulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun gelinlik giydiğini görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir