AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gelinini görmek

Kahve falında kendi gelinini görmek

Kahve falında kendi gelinini görmek adaletin geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi gelinini gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında genç gelin görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin çeyizi görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok gelin damat görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini gelin olmuş görmek sayılacağına ve sevileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birçok gelin damat görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gelin duvağı görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık gelin görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına işarettir.

Kahve falında kendi gelinini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, neşeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir