AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yüksek mertebeye geleceğine, kendisini geliştireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini gazetede görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında gazetede görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gazetede ismini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında gazete okumak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Kahve falında gazetede kendi resmini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gazeteci görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir