AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinde düğün görmek

Kahve falında kendi evinde düğün görmek

Kahve falında kendi evinde düğün görmek üzüntülerin gideceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, güçlendikçe güçleneceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evinde düğün gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek insanlara olan güvenin artacağına, yolunun açık olacağına yorulur.

Kahve falında kendi evinde düğün olduğunu görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde düğün görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında evinde düğün görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Kahve falında birinin evinde düğün görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Kahve falında düğün evinde bulunmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evinde düğün görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde düğün görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir