AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evinde düğün görmek

Kahve falında birinin evinde düğün görmek

Kahve falında birinin evinde düğün görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ayaklandıracağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evinde düğün gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Kahve falında evinde düğün görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında düğün evinde bulunmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evinde düğün görmek mutluluk dolu haberler alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde düğün görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evinde düğün olduğunu görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Kahve falında evin önünde düğün görmek yeni bir iş bulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün evinde yemek yemek onlara çok bağlı olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir