AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde düğün görmek

Kahve falında evinde düğün görmek

Kahve falında evinde düğün görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde düğün gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Kahve falında kendi evinde düğün görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde düğün görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde düğün görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde düğün görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin evinde düğün görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düğün evinde yemek yemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun evinde düğün görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün evinde bulunmak haneden birinin ayrılacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir