AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dükkanını görmek

Kahve falında kendi dükkanını görmek

Kahve falında kendi dükkanını görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dükkanını gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanı açık unutmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanı kilitlemek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yüncü dükkanı görmek şansının da döneceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berber dükkanı açmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir