AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününe gidememek

Kahve falında kendi düğününe gidememek

Kahve falında kendi düğününe gidememek hayat içinde çok rahat edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, alışveriş yapacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi düğününe gidememek gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle düğüne gitmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düğünü gitmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında düğüne gideceğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında düğüne gidememek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında akraba düğününe gitmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir