AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Kahve falında sallanan dişi çekmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında sallanan dişini çekmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin sallandığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişinin sallandığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi sallanmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişin sallandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir