AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı dil bilmek

Kahve falında yabancı dil bilmek

Kahve falında yabancı dil bilmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, fırsatların elden kaçacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yabancı dil bilmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yabancı dil bilmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini öleceğini bilmek değişik insanlarla karşılaşacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın öleceğini bilmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olacağını bilmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kıldığını bilmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kendi öleceğini bilmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir