AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini uzun görmek

Kahve falında dilini uzun görmek

Kahve falında dilini uzun görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, günden güne kazancının artacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dilini uzun gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında dilini uzun görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun dil görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Kahve falında uzun dilli yılan görmek kişinin hayatının değişeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı dil okumak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında dil uzatmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sayılacağına ve sevileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının dilini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dilini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir