AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, büyük emekler vereceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında çürük dişi düşürmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin düştüğünü görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişi elinde görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişinin çıktığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin çürük dişini görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişi çıkarmak özel muamele göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir