AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunuzun ağladığını görmek

Kahve falında çocuğunuzun ağladığını görmek

Kahve falında çocuğunuzun ağladığını görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın azalacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunuzun ağladığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, olaylı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek ve ağlamak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun için ağlamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir