AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun ağladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Kahve falında erkek çocuğun ağladığını görmek kendini her konuda geliştireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek ve ağlamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu için ağlamak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa ağlamak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, haneye bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun için ağlamak elden çıkan malların geri kazanılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir