AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu küçük görmek

Kahve falında kendi çocuğunu küçük görmek

Kahve falında kendi çocuğunu küçük görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, ruh sağlığının bozulacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunu küçük gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük bir çocuğa yardım etmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğa su içmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir