AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün çeyizi görmek

Kahve falında düğün çeyizi görmek

Kahve falında düğün çeyizi görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün çeyizi gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Kahve falında düğün çeyizi görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında erkek çeyizi görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizlik eşya almak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında evde çeyiz görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz vermek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz çıkarmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz odası görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir