AnaSayfa / Genel / Kahve falında musalla taşında cenaze görmek

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek sabit geliri olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, ayağa kalkacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında musalla taşında cenaze gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalettir.

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü musalla taşında görmek kinin ve nefretin son bulacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini musalla taşında görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında musalla taşında kendini görmek toparlanacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında birini musalla taşında görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musalla taşına yatmak insanlara iş öğreteceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi musalla taşını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir