AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, rahat bir hayatı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hile ile mal elde edeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğururken ölmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir erkek bebek doğurmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerin yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ölü bebek doğurmak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup bebek doğurmak her türlü başarıyı elde edeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir